HKSI:s första morgonseminarium sedan den nya styrelsen tillträdde hölls den 8 juni, denna gång online, och ger en indikation på vad vi kommer se mycket av under kommande tid.

Det var ett intressant samtal mellan SKF:s tekniska chef Victoria van Camp och en av grundarna av deras AI-satsning i Tel Aviv, Eitan Vesely (Presenso). I detta möte fick vi ett konkret exempel på den goda synergin mellan en israelisk startup och en svensk global industrijätte.

Vi kommer få många exempel på intressanta överlapp mellan svenskt och israeliskt näringsliv i våra morgonmöten framöver. För er som följer oss lovar vi många spännande möten och för er som inte har möjlighet att följa alla våra events live: kolla in här på hemsidan eller LinkedIn. Där kommer ni finna all relevant information framöver.

Ta del av presentationerna nedan: