Det är äntligen dags att sparka igång en ny termin med Handelskammaren Sverige Israel, och våra uppskattade webinarier. Denna gång sätter vi luppen på ett hett ämne, nämligen Cyber Security och de myter/förutfattade meningar som vi stöter på i svensk industri som är nyfikna på israeliska erbjudanden.
 
Vi är stolta över att få presentera en fantastisk talarlista med vår egen Roberth Friedman som värd och öppningstalare, Advokat Johan Kahn, Anders Strand, Säkerhetsskydd på ATEA, samt Göteborgs stads CISO Per Gustavsson.
Marie Claire Maxwell, Business Sweden samt Handelskammaren, kommer moderera paneldiskussionen.
 
Seminariet håller vi online den 26 augusti med start 8:30.
 
Exklusivt för medlemmar: För första gången på ett år är ni välkomna att delta på plats, denna gång på Epicenter, Mäster Samuelsgatan 36, Stockholm. Start 8:00 med inledande fika.
 
För anmälan och login, maila: info@swedenisraelcc.com