Är du intresserad av ett samarbete med Israel? Vill du öka sannolikheten för framgång i allt ifrån initiala möten till långsiktiga relationer? Välkommen på detta digitala möte där vi berättar om innovation och affärskultur i Israel.

Detta webbinarium arrangeras av Vinnova i samarbete med Business Sweden och Sveriges ambassad i Tel Aviv, som ett förberedande event inför The Connector och Vinnovas kommande utlysning (för mer information se länkarna nedan). Syftet med dessa satsningar är att stärka relationerna mellan det svenska och israeliska innovationssystemet och att bygga band mellan innovativa företag i Sverige och Israel.

Agenda

 • Mötet öppnas med kort välkomnande
  Joanna Boquist, landsansvarig Israel, Vinnova
 • Vikten av innovationssamarbete mellan Sverige och Israel
  Erik Ullenhag, ambassadör, Sveriges ambassad i Tel Aviv
 • Israels innovationsekosystem och ekonomi
  Hampus Nilzén, handelssekreterare Israel, Business Sweden
 • Israelisk affärskultur
  Osnat Lautman, interkulturell expert och författare av bestsellern Israeli Business Culture

Vänligen observera att mötet hålls på engelska. Mötet kommer inte att spelas in.

English: Webinar: Doing business in Israel – cultures and ecosystem | Vinnova